Festimi i vitit të ri me Stone Castle (Video)

New Year Campaign

Festimi i vitit të ri me Stone Castle (Video)

February 14, 2018

Për të përfunduar vitin 2017 në mënyrën më të bukur, Stone Castle ka prezantuar verërat e veta në disa video të shkurta ku mund të shihet ambalazhi i përkryer, si dhe ngjyrat e verërave në gota për të përmbledhë  punën e mahnitshme të bërë gjatë vitit.

Këto video arritën të inspirojnë mbi 13,000  shikues në facebook.