Një shishe Rosé e personalizuar për ditën e të dashururarve

Facebook sweepstakes

Një shishe Rosé e personalizuar për ditën e të dashururarve

February 14, 2018

Dita e Shën Valentinit është dita për të treguar dashurinë, Stone Castle ka gjetur mënyrën më të mirë për të shfaqur atë.

Ne kemi organizuar një lojë shpërblyese në Facebook, ku çiftet pjesmarrëse mund të fitonin një shishe të personalizuar të Rosés me emrat e tyre në të. Çiftet duhej të bënin tag të dashurin/ën e tyre për të hyrë në lojë, të shpërndajn postimin dhe të pëlqejnë faqen e Stone Castle, në këtë mënyrë mund të fitonin dhuratën e përkryer për Shën Valentin.

Një numër prej 622 personave në facebook kanë pëlqyer postimin, 165 kanë komentuar dhe 122 kanë ndarë postimin.