Stone Castle në panairin më të madh të verës në botë!

Stone Castle në panairin më të madh të verës në botë!

April 25, 2018

Stone Castle me sukses ishte pjesëmarrës në panairin më të madh të verës dhe pijeve alkoolike në botë “ProWein 2018” i cili u mbajt në Düsseldorf të Gjermanisë ku morën pjesë 6,870 ekspozues nga 64 vende të botës, këtë vit panairin e vizituan rreth 60.000 vizitor.

Jemi krenar që të gjitha produktet e Stone Castle u pëlqyen shumë nga vizitorët.

The gallery was not found!