Stone Castle

Cabernet Sauvignon Reserve

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme. Rrushi rritet në kodrat e vreshtave të Stone Castle, në lartësi mbidetare prej 450 metrash dhe në ekspozim të gjatë diellor. Kjo verë ofron aroma të frutave të malit dhe shije të përbërë nga rrushi i zi pa fara dhe mjedra e zezë, me tanine të shkëlqyera dhe një fund të qëndrueshëm. Vera ruhet për 24 muaj në fuçi lisi francez.

Aging 24 muaj
wine_type E Kuqe
varietal Cabernet Sauvignon Reserve
region Rahoveci Valley
alcohol 13.8% vol
best_served 15° - 18°C
bottled 750ml