Gecaj Estate

Owner’s Choice

Owner’s Choice

Vreshtat dhe Veraria e Gecaj Estate është e vendosur në pjesën më të mirë të Dardanisë me 270 ditë rreze dielli në vit, duke i dhënë kështu rajonit të Rahovecit epitetin “ Parajsa e Rrushit”. Shtëpi e 25 hekatrëve me vreshta të Gecaj Estat ky rajon është me origjinë të mbrojtur gjeografike.

 

Owner's Choice Gecaj Estate

Kjo verë magjepsëse është bërë nga rrushi Cabernet Sauvignon dhe Merlot të cilat rriten në mënyrë delikate në majat e vreshtave të Gecaj Estate në lartësi mbidetare prej 500 metra, të vjelur me dorë dhe të  përzgjedhur me kujdes për të arritur një verë të përsosur. E ruajtur për 24 muaj në fuçi lisi hungarezo-amerikan në bodrumin tonë më të vjetër.

Kjo verë ofron aroma të mahnitshme të frutave të malit, një përzierje unike e shijeve prej lëngut  të kajsisë e kumbullës e deri tek xhemi boronicave shpalos shtresat komplekse dhe i jep një thellësi verës, duke lënë pas një amëz jashtëzakonisht të qëndrueshme.

  • Varietore Cabernet Sauvignon & Merlot
  • Alkohol 14.3 % vol.
  • Rajoni Rahoveci Valley