Stone Castle

Merlot Selection

Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura. Kultivohet në vreshtat e Stone Castle në lartësi prej 420-480 metrash dhe ekspozim të gjatë diellor. Harmonia e kësaj vere jep aromat e frutave të pyjeve të errëta ekzotike. Vera ruhet në fuçi druri francez për 20 muaj.

wine_type Red
varietal Merlot Selection
region Rahoveci Valley
alcohol 13.5% vol
best_served 15° - 18°C
bottled 750ml