New Castle

Muscat Rosé – Cuveé Prestige

Muscat Rosé – Cuveé Prestige

Verë gjysmë e thatë e cilësisë së lartë, me origjinë gjeografike të mbrojtur, prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i cili vjelet me dorë në vreshtat e Stone Castle. Fermentohet dhe ruhet në fuçi lisi për 5 muaj. Vera ka një shije të thatë delikate, me aroma të ndezura të qershisë, vishnjes dhe dredhëzave. Ajo përmban acide të këndshme frutash që sigurojnë freski të dallueshme.

Aging 2015
wine_type Rosé
varietal Pinot Noir & Gamay,
region Rahoveci Valley
alcohol 12.5% vol
best_served 12° - 14°C
bottled 750ml