New Castle

Pinot Noir – Cuveé Prestige

Pinot Noir – Cuveé Prestige

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante, me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i tëri i vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle, në lartësi prej 360-460 metrash. Vera ka një ngjyrë rubini të errët dhe aromë të dallueshme të frutave të malit. Është e butë dhe e këndshme për tu pirë.

Aging 2015
wine_type Red
varietal Pinot Noir & Gamay
region Rahoveci Valley
alcohol 13.0% vol
best_served 15° - 18°C
bottled 750ml