Liqour & Rakia

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosoves

Është rakia origjinale e rrushit, me një traditë të gjatë, e prodhuar prej varieteteve aromatike të vreshtave të Rahovecit. Pulpa e fermentuar e rrushit, destilohet në kohën e duhur në destileri, nga materiali prej bakri qe bënë të mundshëm përfitimin e destilatit cilësor prej nga prodhohet rakia me aromë dhe shije shumë të këndshme. Kjo raki preferohet si aperitiv.

region Rahoveci Valley
alcohol 49.0% vol
bottled 700ml