New Castle

Royal Riesling – Cuveé Prestige

Royal Riesling – Cuveé Prestige

Verë e cilësisë kulminante, me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Riesling dhe Muscat, i vjelur i tëri me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ruhet në tanke çeliku inoks, për të lejuar të gjitha aromat e frutave tropikale të harmonizohen me shije, duke ua shtuar kështu dëshirën tuaj për të pirë ende.

Aging 2015
wine_type White
varietal Riesling & Muscat
region Rahoveci Valley
alcohol 13.0% vol
best_served 10° - 12°C
bottled 750ml & 187ml