Stone Castle

Shiraz i Kosovës

Shiraz i Kosovës

Verë e thatë e kuqe e kualitetit të lartë dhe me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja më e mirë me dorë e rrushit Shiraz. Vera ka ngjyrë intensive rubini me nuanca vjollce. Dallohet nga shija karakteristike e manaferrave dhe boronicave. Shija e menjëhershme, si ajo e boronicave dhe manaferrave i jep kësaj vere një shije të plotë ekzotike me fund të qëndrueshëm.

wine_type Red
varietal Shiraz i Kosovës
region Rahoveci Valley
alcohol 13.5% vol
best_served 15° - 18°C