Liqour & Rakia

Skyline

Skyline

Skyline Liquor prodhohet nga destilati i rrushit të kualitetit të lartë. Ky liker do tu zgjojë shqisat dhe do tu jap kënaqësinë me shijen e harmonizuar dhe aromën e freskët të frutave të vishnjes dhe pjeshkës. Është pije e përkryer për çdo rast.

alcohol 32.0% vol
bottled 500ml