Cognac

Verak X.O

Verak X.O

Verak X.O. është një raki e bërë nga metodologjia jonë e vjetër e Konjakut nga distilati i marrë nga variantet e zgjedhura me kujdes të rrushit të bardhë. Poashtu, ruhet për 10-25 vjet në fuçi lisi nga druri prej pesëqind litra, të ruajtur në bodrumet nëntokësore të Verarisë Stone Castle. Trashëgimia e paraardhësëve tonë lejoi karakter të fortë dhe aromë të plotë trupi, si erëza pylli, vanilje, puro dhe pisha pyjore, për të lehtësuar gjallërinë e kënaqësisë për një ngjarje të paharrueshme.

Verak XO Brandy

Ky verak ruhet në bodrumin tonë të vjetër të Stone Castle në kushte të veçanta të dhomave për të krijuar atmosferën e përsosur për plakjen e këtij thesari kombëtar për të cilin jemi të gjithë krenarë. Të ecësh nëpër këtë bodrum është si të hysh në historinë tonë dhe t’i takosh legjendat e kohës ilire, dhe të kërkosh sekretin e hijeshisë dhe delikatesës së kësaj rakisë.

Verak XO ka një histori të gjatë të prodhimit; ka hasur në shumë situate të pahijshme që kanë trazuar rajonin përgjatë histories, duke përfshirë disa luftëra të ndryshëm. Përgjatë gjithë këtyre situatave, metodologjia e prodhimit asnjëherë nuk ka ndryshuar. Distalata e nevojshme për prodhimin e Verakut është ruajtur dhe mshefur mbrenda në bodrum me qëllimin që mos të shkatërrohej në atë kohë.

  • Ageing 10 Years
  • Region Rahoveci Valley
  • Alcohol 40% vol
  • Bottled 1000ml