Spirits

Our Products

Products

Kosovo Grape Grappa

Stone Castle Grappa-Raki is a grape brandy with a long tradition in Kosova, produced from fragrant Stone Castle valley white grape varieties.

Explore
Skyline Liqour

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës.

Explore
Rahoveci Grape Grappa

Stone Castle Grappa-Raki is a grape brandy with a long tradition in Kosova. It is produced from fragrant Stone Castle valley white grape varieties.

Explore