Liqour & Rakia

Rahoveci Grape Grappa

Rahoveci Grape Grappa

Stone Castle Grappa-Raki is a grape brandy with a long tradition in Kosova. It is produced from fragrant Stone Castle valley white grape varieties. It is produced using copper boilers according to the classic double-distillation method. A surprisingly intense and extraordinary aromatic scent leads to a strong, elegant, and persistent flavor.

alcohol 42% vol
bottled 700ml

featured wines

Kosovo Grape Grappa

Stone Castle Grappa-Raki is a grape brandy with a long tradition in Kosova, produced from fragrant Stone Castle valley white grape varieties.

explore
Skyline Liqour

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës.

explore