Likerat & Rakia

Produktet tona

Produktet

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosovës është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë, prodhuar nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle.

Më shumë
Skyline Liquor

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës.

Më shumë
Raki Rrushi e Rahovecit

Raki Rrushi e Rahovecit është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë. Prodhohet nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle.

Më shumë