NewCastle

Produktet tona

New Castle prodhon veren speciale Cuvée me një përzierje delikate të rrushit dhe verës të përzgjedhur me kujdes. Kjo është një verë me një përzierje të veçantë e bërë ekskluzivisht nga tradita e jashtëzakonshme e prodhimit të verës e trashëguar bez pas brezi, e bërë me krenari dhe
pasion nga vreshtat tona të Strone Castle, vetëm për adhuruesit e verës Cuvée. Është një verë e përkryer për raste të veçanta për të ngre dolli dhe për të festuar me të dashurit tuaj.

Products

Muscat Rosé – Cuveé Prestige

Verë gjysmë e thatë e cilësisë së lartë, me origjinë gjeografike të mbrojtur, prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i cili vjelet me dorë në vreshtat e Stone Castle.

Explore
Royal Riesling – Cuveé Prestige

Verë e cilësisë kulminante, me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Riesling dhe Muscat, i vjelur i tëri me dorë në vreshtat e Stone Castle.

Explore
Vranac – Cuveé Prestige

Verë me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi i vjelur me dorë ka prejardhje autoktone nga Ballkani. Kultivohet në lartësi mbidetare prej 350-450 metrash në majat e vreshtave të Stone Castle.

Explore
Pinot Noir – Cuveé Prestige

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante, me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i tëri i vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle.

Explore