Planifiko vizitën

Stone Castle është e hapur çdo ditë nga 10:00 deri 16:00, vetëm me rezervime.

Çdo moment i lumturisë suaj është frymëzimi për një tjetër verë të përsosur në verarinë tonë.

Prandaj, me kënaqësi ju ftojmë të vizitoni verarinë tonë dhe të ndjeni frymën dhe traditën ilire në çdo kënd. Vizitorët kanë mundësinë të mësojnë rreth verës, vreshtave dhe historisë së përgjithshme të verarisë sonë, e cila prek shpirtin me histori mbreslënëse

.

Faleminderit për kërkesën për rezervim.

Ju do të pranoni një email konfirmues.
Nëse keni pyetje ose dëshironi të ndryshoni rezervimin tuaj,
ju lutem të kontaktoni vreshtarinë gjatë orëve të punës në + 381 29 276 051

Stone Castle është e hapur çdo ditë nga 10:00 deri 16:00, vetëm me rezervime.