Stone Castle

Cabernet Sauvignon Reserve

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme. Rrushi rritet në kodrat e vreshtave të Stone Castle, në lartësi mbidetare prej 450 metrash dhe në ekspozim të gjatë diellor. Kjo verë ofron aroma të frutave të malit dhe shije të përbërë nga rrushi i zi pa fara dhe mjedra e zezë, me tanine të shkëlqyera dhe një fund tëqëndrueshëm. Vera ruhet për 24 muaj në fuçi lisi francez.

Vjetërsia 24 muaj
Tipi i Verës E kuqe
variateti Cabernet Sauvignon Reserve
regjioni Rahovec
alkooli 13.8% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml

të ngjashme

Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura.

Më shumë
Cabernet Sauvignon

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante me origjinë të mbrojtur gjeografike. Vera prodhohet nga rrushi Cabernet Sauvignon i vjelur me dorë dhe i rritur në vreshtat e Stone Castle.

Më shumë
Shiraz i Kosovës

Verë e thatë e kuqe e kualitetit të lartë dhe me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja më e mirë me dorë e rrushit Shiraz.

Më shumë
Pinot Noir

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante, me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga rrushi Pinot Noir, i tëri i vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle, në lartësi prej 360-460 metrash.

Më shumë