New Castle

Cabernet Sauvignon – Cuvée Prestige

Cabernet Sauvignon – Cuvée Prestige

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante me origjinë të mbrojtur gjeografike. Vera prodhohet nga rrushi Cabernet Sauvignon dhe Syrah i vjelur me dorë dhe i rritur në vreshtat e Stone Castle. Vera ka një ngjyrë rubini të errët, me aromë të këndshme të frutave të malit. Përmban tanine të buta, të cilat i japin një shije të plotë dhe të këndshme. Vera ruhet në fuçi lisi hungarezo-amerikan për 12 muaj.

Vjetërsia 2015
Tipi i Verës Red3
variateti Cabernet Sauvignon - Cuvée Prestige
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 13.0% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml