Liqour & Rakia

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosovës është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë, prodhuar nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle. Prodhohet duke përdorur kaldaja bakri sipas metodës klasike të distilimit të dyfishtë. Aroma çuditërisht intensive dhe skenti jashtëzakonisht aromatik krijojnë një shije të fortë, elegante dhe afatgjatë.

regjioni Rahoveci Valley
alkooli 49%
mbushet 700ml

të ngjashme

Skyline Liquor

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës.

Më shumë
Koseco

Shija e saj e freskët dhe e veçantë përmban gjithqka që një entuziast i verës së gazuar kërkon. E lehtë por e pasur dhe elegante, Koseco është mjaft e vështirë për tu rezistuar për shkak të thellësisë së shijes të saj. Përbëhet nga rrushi Riesling, që është një llojshmëri tipike e rajonit të Rahovecit.

Më shumë
Raki Rrushi e Rahovecit

Raki Rrushi e Rahovecit është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë. Prodhohet nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle.

Më shumë