New Castle

Rosé – Cuvée Prestige

Rosé – Cuvée Prestige

Verë gjysmë e thatë e cilësisë së lartë, me origjinë gjeografike të mbrojtur, prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i cili vjelet me dorë në vreshtat e Stone Castle. Fermentohet dhe ruhet në fuçi lisi për 5 muaj. Vera ka një shije të thatë delikate, me aroma të ndezura të qershisë, vishnjes dhe dredhëzave. Ajo përmban acide të këndshme frutash që sigurojnë freski të dallueshme.

Vjetërsia 2015
Tipi i Verës Rosé
variateti Pinot Noir & Gamay,
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 12.5% vol
shërbehet 12° - 14°C
mbushet 750ml