New Castle

Royal Riesling – Cuvée Prestige

Royal Riesling – Cuvée Prestige

Verë e cilësisë kulminante, me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Riesling dhe Muscat, i vjelur i tëri me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ruhet në tanke çeliku inoks, për të lejuar të gjitha aromat e frutave tropikale të harmonizohen me shije, duke ua shtuar kështu dëshirën tuaj për të pirë ende.

Vjetërsia 2015
Tipi i Verës White
variateti Riesling & Muscat
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 13.0% vol
shërbehet 10° - 12°C
mbushet 750ml