cabernet-reserve

Cabernet Sauvignion Reserve

 • Alc: 13.8%
 • Best Served.: 18-20˚
 • Bottled: 750
cabernet-reserve

Cabernet Sauvignion Reserve

 • Alc: 13.8%
 • Best Served.: 18-20˚
 • Bottled: 750

Është verë kulmore me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar me përzgjedhjen e rrushit me dorë dhe vjelje të vonshme.
Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit në lartësi mbidetare 360 deri 480 m dhe ekspozim të gjatë diellor.
Vera është e prodhuar në kushte të posaçme teknologjike, duke u trajtuar ne fuqitë e drurit të bungut për 18 muaj. Vera ka arome të frutave të imëta malore, duke poseduar harmoni , plotësi dhe shije të këndshme.

merlot-selection

Merlot Selection

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 18-20˚
 • Bottled: 750
merlot-selection

Merlot Selection

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 18-20˚
 • Bottled: 750

Është vere kulmore me prejardhje te mbrojtur gjeografike,e prodhuar nga përzgjedhja e rrushit me dorë dhe vjelje te vonshme.
Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit në lartësi 420-480 m dhe ekspozim te gjatë diellor.
Vera është e prodhuar në kushte të posaçme enologjike. Aromat e qershisë,vishnjës dhe kumbullës gjatë ruajtjes në fuqi druri për 20 muaj janë të integruar shumë mire duke i dhëne kësaj vere kompleksitetin, butësi dhe shijen e këndshme qe të lëne gjurmë të gjata në pije.

shiraz

Shiraz

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 16º–18º
 • Bottled: 750
shiraz

Shiraz

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 16º–18º
 • Bottled: 750

Është verë e kuqe e thatë, me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Shiraz i kultivuar në vreshtat e Stone Castle-s në Rahovec. Vera ka ngjyrë intensive të Rubinit me nuanca të Vjollcës. Dallohet me aromë karakteristike të boronicës dhe manaferrave malore. Përmbajtja e tanineve të buta, plotësia dhe harmonia e saj e bëjnë këtë verë tejet të këndshme dhe të veçantë në shije.

cabernet-sauvignon

Cabernet Sauvignion

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750ml / 187
cabernet-sauvignon

Cabernet Sauvignion

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750ml / 187

Është verë e cilësisë së lartë me prejardhje të mbrojtur gjeografike.
Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit në lartësi mbidetare 360 – 480 m dhe ekspozim të gjatë diellor.
Bazuar në traditën e gjatë te kësaj treve dhe specifikat enologjike të kantinës sonë, ku vera ruhet për 12 muaj ne fuqitë e drurit duke fituar buke te veçane, duke i ruajtur taninet e buta dhe në pije lënë gjurmë të gjatë e të këndshme.

merlot

Merlot

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 750
merlot

Merlot

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 750

Merlot është verë e kuqe e thatë, me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Merlot I kultivuar në vreshtat e Rahovecit. Vera ka ngjyrë të mbyllët të rubinit, aromë të mjedrës, dredhëzës dhe manaferrave. Përmban tanine të buta të cilat I japin verës plotësi dhe shije të veçantë.

pinot-noir

PINOT NOIR

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750
pinot-noir

PINOT NOIR

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750

Është verë e cilësisë së lartë, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit, në lartësi mbidetare 360 – 460 m
Tretmani i veçantë i përpunimit të rrushit, fermentimi alkoolik dhe ruajtja e saj, jep mundësi që kjo verë të ketë një ngjyrë të çelet rubini, aromë të frutave të imëta malore, të qershisë dhe të jetë e butë dhe e këndshme për pije.

vranac-premium

VRANAC Premium

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750ml / 187
vranac-premium

VRANAC Premium

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750ml / 187

Është verë cilësore me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi Vranac është varietet autokton ballkanik, i cili më së miri kultivohet në bregoret e Rahovecit në lartësi mbidetare 350 – 450 m dhe mikroklimë te veçane të këtij regjioni.
Vera është e prodhuar me përkujdesje të veçantë enologjike, me tretman në fuqi druri prej 9 muajve, duke i ruajtur karakteristikat specifike të këtij varieteti, ngjyrë intensive të rubinit, aromë të pemëve të imëta malore, me buke dhe shije të këndshme.

amphora

Amphora

 • Alc: 12%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750
amphora

Amphora

 • Alc: 12%
 • Best Served.: 16-18˚
 • Bottled: 750

Është verë cilësore, e prodhuar nga përzierja e varieteteve të rrushit autokton si, Prokup, Game dhe Vranac.
Kombinimi i këtyre varieteteve dhe teknologjia e përsosur e kantinës, krijojnë mundësi që vera të ketë aromë te këndshme, harmoni dhe të jetë e lehtë për pije.

box-vranac

Vranac BAG & Box

 • Alc: 12,5 %
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 3L / 5L
box-vranac

Vranac BAG & Box

 • Alc: 12,5 %
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 3L / 5L

Vranac është verë e kuqe e thatë cilësore, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Vranac i kultivuar në vreshtat e Rahovecit. Vera ka ngjyrë të kuqe të mbyllët rubini dhe aromë specifike të pemëve të imëta malore. Ka plotësi dhe është e këndshme për pije.

lulekuqja

Lulëkuqja e Kosovës

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 750
lulekuqja

Lulëkuqja e Kosovës

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 750

Është verë e kuqe gjysmë e ëmbël cilësore, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Vranac të kultivuar në vreshtat e Stone Castle-s në Rahovec. Vera ka ngjyrë të kuqe dhe aromë karakteristike të lulëkuqes . Ëmbëlsia verën e bënë të këndshme dhe të pijshme.

vere-e-kuqe

Vera e kuqe

 • Alc: 11
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 1L dhe 750
vere-e-kuqe

Vera e kuqe

 • Alc: 11
 • Best Served.: 15–18º
 • Bottled: 1L dhe 750

Vera e kuqe është verë e thatë cilësore , e prodhuar nga përzierja e varieteteve të rrushit të kuq. Vera ka ngjyrë të kuqe dhe aromë te mirë. Është e harmonizuar dhe e lehtë për pije.

rose

Rosé

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 12–14ᵒC
 • Bottled: 750
rose

Rosé

 • Alc: 12.5%
 • Best Served.: 12–14ᵒC
 • Bottled: 750

Rosé është verë cilësore me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga varietetet e rrushit Game dhe Pinot Noir nga vreshtat e Rahovecit. Vera ka aromë qershie, vishnje dhe dredhëze. Përmban acide të këndshme pemore që verës i japin freski të theksuar.

02

chardonnay-reserve

Chardonnay Reserve

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 12-13˚
 • Bottled: 750
chardonnay-reserve

Chardonnay Reserve

 • Alc: 13.5%
 • Best Served.: 12-13˚
 • Bottled: 750

Është verë kulmore me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar me përzgjedhjen e rrushit me dorë dhe pjekuri të plotë teknologjike.
Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit, në lartësi mbidetare 520 m dhe ekspozim të gjatë diellor.
Vera është e prodhuar me teknologji të posaçme ,fermentim alkoolik të dirigjuar në temperaturë 15 C dhe e trajtuar në fuqi të drurit të bungut për 6 muaj. Kjo verë posedon aromë të ananasit dhe të pjeshkave veshtare me freski e shije komplekse të veçantë.

05

chardonnay

Chardonnay

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 10-12˚
 • Bottled: 750ml / 187
chardonnay

Chardonnay

 • Alc: 13%
 • Best Served.: 10-12˚
 • Bottled: 750ml / 187

Është verë e cilësisë së lartë me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi kultivohet në vreshtat e bregoreve të Rahovecit në lartësi mbidetare 420 – 520 m dhe ekspozim të gjatë diellor.
Fermentimi alkoolik i dirigjuar në temperaturë prej 16 C bënë të mundur që vera të fiton aromë të frutave tropikale, plotësi dhe freski te këndshme gjatë pijes.

rhine-reilsing

Rhine Riesling

 • Alc: 12.5
 • Best Served.: 10-12ᵒ
 • Bottled: 750
rhine-reilsing

Rhine Riesling

 • Alc: 12.5
 • Best Served.: 10-12ᵒ
 • Bottled: 750

Rhine Riesling është verë e bardhë e thatë, me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Rhine Riesling i koltivuar në vreshtat e Rahovecit. Vera ka ngjyrë të ndritshme në të gjelbër, aromë karakteristike të varietetit me shprehjen e polenit të luleve të rrushit dhe grejpfrutave. Në shije është e plotë, e harmonizuar dhe me freski të theksuar.

03

rielsing

Rielsing Italian

 • Alc: 12%
 • Best Served.:
 • Bottled: 750ml
rielsing

Rielsing Italian

 • Alc: 12%
 • Best Served.:
 • Bottled: 750ml

Rielsing është verë e bardhë e thatë cilësore, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Rielsing I kultivuar në vreshtat e Rahovecit. Vera ka ngjyrë të gjelbër në të verdhë. Aromë karakteristike të varietetit, shije të këndshme dhe të harmonizuar.

zambaku-kosoves

Zambaku i Kosovës

 • Alc: 12%
 • Best Served.:
 • Bottled: 750
zambaku-kosoves

Zambaku i Kosovës

 • Alc: 12%
 • Best Served.:
 • Bottled: 750

Është verë e bardhë gjysmë e ëmbël cilësore, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Riesling dhe Rhine Riesling të kultivuar në vreshtat e Stone Castle-s në Rahovec. Vera ka ngjyrë të gjelbër në të artë. Shija e ëmbël dhe aroma e saj të kujtojnë lule zambakun e Kosovës

box-rielsing

RIELSING BAG&BOX

 • Alc: 12% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 5L dhe 3L
box-rielsing

RIELSING BAG&BOX

 • Alc: 12% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 5L dhe 3L

Rielsing është verë e bardhë e thatë cilësore, me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Rielsing I kultivuar në vreshtat e Rahovecit. Vera ka ngjyrë të gjelbër në të verdhë. Aromë karakteristike të varietetit, shije të këndshme dhe të harmonizuar.

vere-e-bardhe

Vera e Bardhë

 • Alc: 11% vol
 • Best Served.: 10–12ᵒC
 • Bottled: 750ml dhe 1L
vere-e-bardhe

Vera e Bardhë

 • Alc: 11% vol
 • Best Served.: 10–12ᵒC
 • Bottled: 750ml dhe 1L

Vera e bardhë është verë e thatë cilësore, e prodhuar nga përzierja e varieteteve të rrushit të bardhë. Vera ka ngjyrë të verdhë në të gjelbër dhe aromë të mirë. Është e freskët dhe e lehtë për pije.

verak

Veraku

 • Alc: 40% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml
verak

Veraku

 • Alc: 40% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml

Veraku eshte Konjak qe prodhohet nga destilatet më të mira, të përfituar prej varieteteve të zgjedhuara të rrushit të bardhë nga vreshtat e Luginës të Rahovecit. Qëndrimi i gjatë në enët e drurit të bungut bën që ky destilat të fitoj aromë dhe shije specifike. Mënyra klasike e prodhimit e bën ketë pije të jetë e këndshme.

raki-kosoves

Rraki rrushi e Kosovës

 • Alc: 49% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml
raki-kosoves

Rraki rrushi e Kosovës

 • Alc: 49% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml

Raki rrushi e Kosovës është rakia origjinale e rrushit, me traditë të gjatë, e prodhuar prej varieteteteve aromatike të vreshtave të Rahovecit. Pulpa e fermentuar e rrushit, destilohet në kohen e duhur në destileri , nga materiali prej bakri që bën të mundshëm përfitimin e destilatit cilësor prej nga prodhohet rakia me aromë dhe shije shumë të këndshme.

raki-rahoveci

Raki rrushi e Rahovecit

 • Alc: 42% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml
raki-rahoveci

Raki rrushi e Rahovecit

 • Alc: 42% vol
 • Best Served.:
 • Bottled: 700ml

Raki Rrushi e Rahovecit është rakia më e mirë natyrore, me aromë dhe shije karakteristike, produkt i përzgjedhur me kujdes nga varietetet aromatike të rrushit. Kjo raki përfitohet me një destilim të pulpës së fermentuar në kohën e duhur.

 

04

vrkxx

Verak X.O

 • Alc: 40%
 • Best Served.:
 • Bottled: 1000ml
vrkxx

Verak X.O

 • Alc: 40%
 • Best Served.:
 • Bottled: 1000ml

Është pije akoolike e prodhuar me metodologjinë e Konjakut prej destilatit te fituara nga variatetet e bardha locale të rrushit. Destilati ruhet për së paku 10 vite në fuqi druri 500l në podrumin nëntokësor me kushte të veqanta.