NewCastle

Produktet tona

 

New Castle prodhon veren speciale Cuvée me një përzierje delikate të rrushit dhe verës të përzgjedhur me kujdes. Kjo është një verë me një përzierje të veçantë e bërë ekskluzivisht nga tradita e jashtëzakonshme e prodhimit të verës e trashëguar bez pas brezi, e bërë me krenari dhe
pasion nga vreshtat tona të Strone Castle, vetëm për adhuruesit e verës Cuvée. Është një verë e përkryer për raste të veçanta për të ngre dolli dhe për të festuar me të dashurit tuaj.

Produktet

Pinot Noir – Cuvée Prestige

Është një verë e kuqe me cilësi të lartë, e thatë dhe e përzier me origjinë gjeografike të mbrojtur,e bërë nga lloji i rrushit Pinot Noir dhe Gamay.

Më shumë