New Castle

Pinot Noir – Cuvée Prestige

Pinot Noir – Cuvée Prestige

Është një verë e kuqe me cilësi të lartë, e thatë dhe e përzier me origjinë gjeografike të mbrojtur,e bërë nga lloji i rrushit Pinot Noir dhe Gamay, të gjitha të zgjedhura nga kodrat e buta të vreshtave të Stone Castle, në lartësi prej 360-460 metra. Vera ka një ngjyrë rubini të errët dhe një aromë të shquar të frutave pyjore e cila është e butë dhe e këndshme për shije.

Tipi i Verës Red
variateti Pinot Noir
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 13.0% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml