Liqour & Rakia

Raki Rrushi e Rahovecit

Raki Rrushi e Rahovecit

Raki Rrushi e Rahovecit është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë. Prodhohet nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle. Prodhohet duke përdorur kaldaja bakri sipas metodës klasike të distilimit të dyfishtë. Ka një aromë çuditërisht intensive dhe një skent jashtëzakonisht aromatik që krijon një shije të fortë, elegante dhe afatgjatë.

alkooli 42% vol
mbushet 700ml

të ngjashme

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosovës është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë, prodhuar nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle.

Më shumë
Skyline Liqour

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës.

Më shumë