Liqour & Rakia

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosoves

Raki Rrushi e Kosovës është një raki rrushi me traditë të gjatë në Kosovë, prodhuar nga varietetet e aromatizuara të rrushit të bardhë të luginës së Stone Castle. Prodhohet duke përdorur kaldaja bakri sipas metodës klasike të distilimit të dyfishtë. Aroma çuditërisht intensive dhe skenti jashtëzakonisht aromatik krijojnë një shije të fortë, elegante dhe afatgjatë.

regjioni Rahoveci Valley
alkooli 49%
mbushet 700ml