Stone Castle

Produktet tona

Stone Castle, vreshtaria dhe veraria janë një perlë e fshehur në zemër të Rahovec Valley, një pasuri private që përfshin më shumë se 5552 hektarë të cilësisë së lartë me vreshta dhe tokë. Me krenari të madhe kujdesemi për rritjen e rrushit dhe prodhimin e verërave me cilësinë më të mire, duke kombinuar përparimet teknologjike me metodat tradicionale të verës. Që nga forma e përzgjedhjes së rrushit e cila i plotëson të gjitha standardet e kërkuara të cilësisë , plakjen në fuçi prej lisi, mbushjen dhe etiketimin ne bëjmë me të mirën tonë që secila shishe të jetë e veçantë, e mbushur me pasion dhe dashuri.

Produktet

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme

Më shumë
Chardonnay Reserve

Verë e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë e rrushit më të mirë Chardonnay.

Më shumë
Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura.

Më shumë
Shiraz i Kosovës

Verë e thatë e kuqe e kualitetit të lartë dhe me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja më e mirë me dorë e rrushit Shiraz.

Më shumë