Verak

Verak  është një raki e bërë nga metodologjia jonë e vjetër e Konjakut nga distilati i marrë nga variantet e zgjedhura me kujdes të rrushit të bardhë. Poashtu, ruhet për 10-25 vjet në fuçi lisi nga druri prej pesëqind litra, të ruajtur në bodrumet nëntokësore të Verarisë Stone Castle. Trashëgimia e paraardhësëve tonë lejoi karakter të fortë dhe aromë të plotë trupi, si erëza pylli, vanilje, puro dhe pisha pyjore, për të lehtësuar gjallërinë e kënaqësisë për një ngjarje të paharrueshme.

Products

Verak aged 25 years

Verak aged 25 years është një raki e bërë nga metodologjia jonë e vjetër e Konjakut nga distilati i marrë nga variantet e zgjedhura me kujdes të rrushit të bardhë.

Explore
Verak X.O

Verak X.O. është një raki e bërë nga metodologjia jonë e vjetër e Konjakut nga distilati i marrë nga variantet e zgjedhura me kujdes të rrushit të bardhë.

Explore