STONE CASTLE

Rosé

ROSÉ

Rosé

Është një verë gjysmë e thatë e cilësisë së lartë me origjinë të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Pinot Noir, e gjitha e vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle. Fermentohet dhe vjetërohet në fuçi lisi për 5 muaj. Vera ka një shije delikate të thatë, me aromë shpërthyese të qershisë, vishnjës dhe luleshtrydhes. Ai përmban acide të këndshme frutash që ofrojnë freski të veçantë.

WINE_TYPE Rosé
VARIETAL Rosé
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.5% vol
BEST_SERVED 12°-14°C
BOTTLED 750ml & 187ml