NEW CASTLE

Vranac – Cuveé Prestige

VRANAC – CUVEÉ PRESTIGE

Vranac – Cuveé Prestige

Është një verë e cilësisë së lartë me origjinë të mbrojtur gjeografike. Rrushi i vjelur me dorë është i varietetit autokton ballkanik. Ato kultivohen në lartësinë 350 – 450 metra në majat e kodrave të vreshtave Stone Castle. Vera prodhohet me tanke speciale fermentimi dhe më pas ruhet në fuçi lisi amerikan hungarez për 9 muaj. Ky Vranac dhe Merlot është në ngjyrë granate, me aroma të qershisë së zezë dhe kumbullës së zezë. Përcjell shije të lëngut të freskët të qershisë dhe kumbullës së zezë të freskët të prerë në feta, me një prekje astringence të këndshme në fund.

AGING 2015
WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Vranac & Merlot
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.5% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml & 187ml