Stone Castle

Merlot Selection

Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura. Kultivohet në vreshtat e Stone Castle në lartësi prej 420-480 metrash dhe ekspozim të gjatë diellor. Harmonia e kësaj vere jep aromat e
frutave të pyjeve të errëta ekzotike. Vera ruhet në fuçi druri francez për 20 muaj.

Vjetërsia 20 muaj
Tipi i Verës E kuqe
variateti Merlot Selection
regjioni Rahovec
alkooli 13.5% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml

të ngjashme

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme

Më shumë
Merlot

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante, me origjinë të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Merlot që rritet në vreshtat e StoneCastle

Më shumë
Amphora red

Verë e kuqe e prodhuar nga përpunimi i rrushit Prokupe, Vranac dhe Gamay, të tërë të vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle.

Më shumë
Lulëkuqja e Kosovës

Verë e kuqe, gjysmë e ëmbël cilësore, me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Vranac, të vjelur me dorë në vreshtat e Stone Castle.

Më shumë