Liqour & Rakia

Skyline Liquor

Skyline Liquor

Skyline është i përbërë nga kualiteti më i lartë i rrushit të distiluar. Ky liker do t’i ngjallë shqisat tuaja me aroma të harmonizuara të frutave të qershisë së freskët dhe pjeshkës. Është pije perfekte për çdo rrethanë.

Liquor Skyline

Ky liker është për gjeneratat e reja, për turmën që dëshiron të dallohet nga të tjerët. Skyline është shoku më i mirë i festave, pasi që i bën shumë më të mira. Poashtu, është pije perfekte për momente relaksuese dhe ato të lumtura.

Sekreti gjendet në shijen unike e cila i shton një element të veçantë çdo kokteji.

Ne besojmë se Skyline Liquor reflekton një shije të pasur dhe modern, jo vetëm të likerit por edhe të mënyrës së jetesës.

  • Alkool 32%
  • Mbushja 500ml