New Castle

Vranac – Cuvée Prestige

Vranac – Cuvée Prestige

Verë me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi i vjelur me dorë ka prejardhje autoktone nga Ballkani. Kultivohet në lartësi mbidetare prej 350-450 metrash në majat e vreshtave të Stone Castle. Vera prodhohet me tanke speciale fermentimi, dhe pastaj ruhet në fuçi lisi hungarezo-amerikan për 9 muaj. Kjo verë Vranac dhe Merlot ka ngjyrë granati, aromë të qershisë së zezë dhe kumbullës së zezë. Përçon shije të lëngut të freskët të qershisë dhe kumbullës së zezë të freskët, me një prekje të këndshme në fund.

Vjetërsia 2015
Tipi i Verës Red
variateti Vranac
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 12.5% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml