Stone Castle

Produktet tona

Stone Castle, vreshtaria dhe veraria janë një perlë e fshehur në zemër të Rahovecit, një pasuri private që përfshin më shumë se 5552 hektarë të cilësisë së lartë me vreshta dhe tokë. Me krenari të madhe kujdesemi për rritjen e rrushit dhe prodhimin e verërave me cilësinë më të mirë, duke kombinuar përparimet teknologjike me metodat tradicionale të verës. Që nga forma e përzgjedhjes së rrushit e cila i plotëson të gjitha standardet e kërkuara të cilësisë , ruajtjen në fuçi prej lisi, mbushjen dhe etiketimin ne bëjmë më të mirën tonë që secila shishe të jetë e veçantë, e mbushur me pasion dhe dashuri.

Products

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme

Explore
Chardonnay Reserve

Verë e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë e rrushit më të mirë Chardonnay.

Explore
Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura.

Explore
Shiraz i Kosovës

Verë e thatë e kuqe e kualitetit të lartë dhe me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja më e mirë me dorë e rrushit Shiraz.

Explore