Momentet Tona

Stone Castle ofroi një përvojë të jashtëzakonshme në një partneritet mahnitës me Hardh Fest 2023

Hardh Fest 2023 pati disa momente të jashtëzakonshme. Tradita, arti dhe verërat dhe rakitë më të mira të rajonit u ndërthurën me mjeshtëri...
Lexo më shumë

Stone Castle merr çmimin prestigjioz World Quality Award nga Monde Selection

Stone Castle është përzgjedhur për marrjen e çmimit World Quality Award 2022 nga Monde Selection, për produktet tona të jashtëzakonshme “Raki Rrushi”...
Lexo më shumë

Stone Castle Vineyard & Winery - Fituese e çmimeve të shumta në USA Spirits & Wine Ratings 2023

Një emër me standarde ndërkombëtare, që shfaq pasionin e vërtetë në prodhimin e verërave dhe pijeve alkoolike me cilësi të shkëlqyeshme - Stone...
Lexo më shumë
Stone Castle Vineyards and Winery

Zero Pozitive dhe Stone Castle ndihmuan 100 familje në nevojë!

Më 10 Dhjetor, Zero Pozitive dhe Stone së bashku ndihmuan 100 familje në nevojë, në Komunën e Obiliqit. Gjatë...
Lexo më shumë
Stone Castle Vineyards and Winery

Zero Pozitive dhe Stone Castle ndihmuan 100 familje në nevojë!

Më 10 Dhjetor, Zero Pozitive dhe Stone së bashku ndihmuan 100 familje në nevojë, në Komunën e Obiliqit. Gjatë...
Lexo më shumë
Stone Castle Vineyards and Winery

Një hap përpara në Panama

Suksesi nuk është i lehtë, por puna e vështirë gjithmonë rezulton me të. Kësaj here ishim të lumtur kur pamë që nga...
Lexo më shumë
Stone Castle Vineyards and Winery

A Piece of Stone Castle in the Middle of Prishtina

Qyteti i Prishtinës është i njohur për shumë kafene të mahnitshme, për makiaton më të mirë në botë dhe për ...
Lexo më shumë
Stone Castle Vineyards and Winery

Një shishe roze e personalizuar për "Shën Valentinin" tuaj

Dita e Shën Valentinit është dita për të treguar dashurinë tuaj, Stone Castle gjeti mënyrën më të mirë për ta treguar atë. Ne...
Lexo më shumë

Kategori

Abonohu!