Ballina

Një histori në çdo shishe

"Me një verë të cilësisë së lartë, gjen kuptimin e jetës"

RRUSTEM GECAJ

Nga brezi në brez

Që nga viti 1953, Stone Castle ka nisur rrugëtimin për të sjellë atë që sot njihet si verën më të mirë në Kosovë. Stone Castle prej brezash ka kultivuar më të mirën që na jep natyra, me një traditë të trashëguar brez pas brezi, nga më të vjetrit tek më të rinjtë.

Mësoni më shumë për historinë tonë

Stone Castle Vineyards and Winery

“Është traditë e jona të nderojmë mysafirët.
Dhe çfarë rrugë më të mirë ka, përveç prezantimit të verës”.

AVDI GECAJ

Stone Castle Vineyards and Winery
Stone Castle Vineyards and Winery

Përtej Kufijve

Stone Castle ofron përzgjedhjen më të mirë të verërave me një kapacitet prodhimi deri në 13 milionë litra në vit. Me shpërndarjen përtej kufijve të Evropës duke qenë e pranishme në Shtetet e Bashkuara deri në Afrikë.

Stone Castle Vineyards and Winery

Stone Castle ofron degustime të verës dhe turne me guidë në pronën tonë
vetëm me takim.

PLANIFIKONI VIZITËN TUAJ