Planifikoni vizitën tuaj

StoneCastle është i hapur çdo ditë ndërmjet orës 10:00 dhe 16:00 vetëm me rezervim.

Çdo moment të lumturisë suaj është frymëzimi për një tjetër verë të përsosur në Verarinë tonë. Ndaj ju ftojmë me kënaqësi të vizitoni Verarinë tonë dhe të ndjeni frymën dhe traditën ilire në çdo cep. Vizitorët kanë mundësinë të mësojnë rreth prodhimit të verës, vreshtave dhe historisë së përgjithshme të Verarisë sonë, e cila prek shpirtrat me histori të jashtëzakonshme.

Ju lutem bëni rezervimin tuaj të pakten 48 orë më herët.
StoneCastle është i hapur çdo ditë ndërmjet orës 10:00 dhe 16:00 vetëm me rezervim.