LIQUOR & RAKIA

Produktet tona

Produktet

RAKI RRUSHI E KOSOVES

Raki Rrushi E Kosoves

Stone Castle Grappa-Raki is a grape brandy with a long tradition in Kosova. 

42% Alcohol Content

RAKI RRUSHI E RAHOVECIT

Raki Rrushi E Rahovecit

Ky është prodhuar nga varietetet aromatike të rrushit të bardhë duke përdorur metodën klasike të distilimit të dyfishtë dhe kaldaja prej bakri. Një aromë aromatike çuditërisht intensive dhe e jashtëzakonshme çon në një aromë të fortë, elegante dhe të qëndrueshme. 

49% Alcohol Content

SKYLINE

Skyline Liquor

Skyline është bërë nga raki rrushi i cilësisë më të lartë.

32% përmbajtje alkooli

Rakia

Verak X.O

Stone Castle Vineyards and Winery

Verak X.O

Verak X.O. është një raki e bërë me metodën tradicionale të Konjakut. Nga distilimi i marrë nga varietetet e rrushit të bardhë të zgjedhura me kujdes. Ajo vjetërohet ngadalë për 10 deri në 25 vjet në fuçi prej druri prej pesëqind litrash, të ruajtura në bodrumet tona nëntokësore. Trashëgimia e të parëve tonë lejon karakterin intensiv dhe shijet e plota trupore si erëzat e pyllit, vaniljen, puro dhe pisha pyjore, për të lehtësuar gjallërinë e kënaqësisë për një ngjarje të paharrueshme.

Rakia

Verak 25 Vjet

Stone Castle Vineyards and Winery

Verak 25 Vjet

Verak 25 ynë është bërë me metodën tradicionale Congac. Distilimi i marrë nga varietetet e rrushit të bardhë të zgjedhura me kujdes. Ajo vjetërohet ngadalë për një minimum prej 25 vjetësh në fuçi prej druri prej pesëqind litrash, të ruajtura në bodrumet tona nëntokësore. 

Ruajtja e gjatë, tradita dhe kujdesi teknologjik gjatë procesit të finalizimit i jep kësaj raki karakter, integritet, elegancë, shije të plotë dhe e bën të shijshme me aromat e lisit, vaniljes dhe purove duke krijuar ekuilibrin perfekt për çdo rast.

Verak XO

Raki

Kjo raki vjetërohet në bodrumin tonë të vjetër Stone Castle në kushte të veçanta për të krijuar atmosferën perfekte për vjetërimin e këtij thesari kombëtar për të cilin jemi të gjithë krenarë. Të kalosh nëpër këtë bodrum është si të hysh në historinë tonë, të takosh legjendat e kohës ilire dhe të kërkosh sekretin e elegancës dhe delikatesës së kësaj raki.

Verak XO ka një histori të gjatë prodhimi; ka duruar shumë situata të pakëndshme që kanë trazuar rajonin gjatë historisë, duke përfshirë luftëra të shumta. Në të gjitha këto situata, metodologjia e prodhimit nuk ka ndryshuar kurrë. Distilati i nevojshëm për prodhimin e Verakut ruhej dhe fshihej brenda bodrumit, në mënyrë që të mos shkatërrohej apo ngacmohej.

Vjet
10 Years

Rajon
Rahoveci Valley

Alkooli
40% vol

Shishe
1000ml

Verak Award
GOLD SPAIN
SC_VerakXO_01