Owner’s Choice

Produktet tona

web banners-02

Owner's Choice produces special Cuvées me një përkushtim për përzierjen delikate të rrushit të zgjedhur me kujdes që formojnë disa nga verërat tona më të vjetra. Këto janë verëra me një përzierje të veçantë të stilit shtëpiak të prodhuara ekskluzivisht nga traditat e jashtëzakonshme të prodhimit të verës të trashëguara brez pas brezi. Është krenaria jonë - e bërë me pasion nga vreshtat dhe kantinat tona, vetëm për dashamirët e Cuvée. Është një verë e përkryer për raste të veçanta për të bërë dolli dhe për të festuar me të dashurit tuaj.

Produktet

gecaj per web-02

Gecaj Estate – Shiraz

E ndezur, e papërpunuar dhe e rrumbullakët, kjo e kuqe me trup të mesëm nxjerr një aromë drunore të ashklave të kedrit dhe lapsit të shënuar nga një ndjesi prej kadifeje me fruta pylli të pjekur, qershi dhe boronica.

gecaj per web-03

Gecaj Estate – 2016

Kjo përzierje e guximshme dhe mbretërore me trup të plotë bashkon fuqinë e një taksie me elegancën e një Merlot, duke krijuar një përvojë të pasur pirjeje me një përfundim të thatë dhe të freskët.

gecaj per web-04

Gecaj Estate – Petit Verdot

E pasur, me drurë dhe thellësisht e kënaqshme, kjo e kuqe me trup të plotë shfaq shije manushaqesh, manaferrash dhe boronicash të egra duke e bërë atë të kënaqshme në mënyrë të shijshme.

gecaj per web-05

Gecaj Estate – Grand Vranç

Kjo e kuqe e kuqe e kuqe shpërthen me aromë pylli të shënuar nga një kompleks i ngrohtë i manave të egra të errëta dhe kanellës.

gecaj per web-06

Gecaj Estate – Chardonnay

Kombinimi ideal për një bisedë të mirë, ky Chardonnay i freskët dhe i ekuilibruar bukur është vera e bardhë e përsosur për ju.