Stone Castle

Shiraz i Kosovës

Shiraz i Kosovës

Verë e thatë e kuqe e kualitetit të lartë dhe me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja më e mirë me dorë e rrushit Shiraz. Vera ka ngjyrë intensive rubini me nuanca vjollce. Dallohet nga shija karakteristike e manaferrave dhe boronicave. Shija e menjëhershme, si ajo e boronicave dhe manaferrave i jep kësaj vere një shije të plotë ekzotike me fund të qëndrueshëm.

Tipi i Verës Red
variateti Shiraz i Kosovës
regjioni Rahoveci Valley
alkooli 13.5% vol
shërbehet 15° - 18°C
mbushet 750ml

të ngjashme

Cabernet Sauvignon Reserve

Verë e thatë e kuqe, e kualitetit kulminant me origjinë të mbrojtur gjeografike. Prodhohet nga përzgjedhja me dorë, e rrushit më të mirë Cabernet Sauvignon gjatë vjeljes së vonshme

Më shumë
Merlot Selection

Verë e kualitetit kulminant me prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi është i vjelur me dorë në tre hektarë të vreshtave të përzgjedhura.

Më shumë
Merlot

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante, me origjinë të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Merlot që rritet në vreshtat e StoneCastle

Më shumë
Vranac Premium

Verë me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi i vjelur me dorë ka prejardhje autoktone nga Ballkani. Kultivohet në lartësi mbidetare prej 350-450 metrash në majat e vreshtave të Stone Castle.

Më shumë