STONE CASTLE

Shirazi

SHIRAZ I KOSOVËS

Shirazi

Është verë e kuqe e thatë me cilësi të lartë dhe me origjinë gjeografike të mbrojtur. Është prodhuar nga përzgjedhja më e mirë dore e rrushit Shiraz. Vera ka një ngjyrë rubin intensive me nuanca vjollce. Dallohet nga shijet karakteristike të boronicës së pyllit dhe manaferrës. Rrjedha e menjëhershme e shijeve si boronica dhe manaferra i japin verës një fund të plotë, ekzotik dhe të qëndrueshëm.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Shirazi
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.5% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml