STONE CASTLE

Amphora Red

AMPHORA RED

Amphora Red

Është një verë e kuqe e thatë cilësore me origjinë gjeografike të mbrojtur, e prodhuar nga rrushi Gamay, Vranac dhe Prokup, të gjitha të zgjedhura me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ka aroma të qershisë së thartë dhe barishteve mesdhetare. Shijet kujtojnë qershinë, kumbullin e zezë dhe kumbullat e ziera.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Amphora red
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml