STONE CASTLE

Rezerva e Cabernet Sauvignon

CABERNET SAUVIGNON RESERVE

Rezerva e Cabernet Sauvignon

Është një verë e kuqe e thatë e cilësisë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur. Prodhohet nga rrushi cabernet sauvignon më i mirë i zgjedhur me dorë gjatë vjeljes së vonë. Rrushi është rritur në majat e kodrave të vreshtave Stone Castle në një lartësi prej 450 metrash dhe me ekspozim të gjatë diellor. Kjo verë ofron aroma të frutave të vogla të pyllit dhe shije të përbëra nga rrush pa fara e zezë dhe mjedër e zezë me tanine të imta dhe një përfundim të qëndrueshëm. Vera vjetërohet për 24 muaj në lis francez.

AGING 24 muaj
WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Rezerva e Cabernet Sauvignon
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.8% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml