STONE CASTLE

Cabernet Sauvignon

Stone Castle Vineyards and Winery

Cabernet Sauvignon

Është një verë e kuqe e thatë e cilësisë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur. Vera është bërë nga rrushi Cabernet Sauvignon i zgjedhur me dorë, i rritur i gjithë në vreshtat e Stone Castle. Vera ka një ngjyrë rubin të errët, me një aromë të këndshme të frutave të pyllit. Ai përmban tanine të buta, të cilat ofrojnë një shije të plotë dhe të këndshme. Vera vjetërohet në fuçi lisi hungareze amerikane për 12 muaj.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Cabernet Sauvignon
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml