STONE CASTLE

Lulëkuqja e Kosovës

DC7A0825-Edit

Lulëkuqja e Kosovës

Është një verë e kuqe gjysmë e ëmbël cilësore me origjinë gjeografike të mbrojtur. Prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Vranac, të gjitha të zgjedhura me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ka një ngjyrë të kuqe të ndezur dhe ka aromë karakteristike të lulekuqes dhe frutave ekzotike të kuqe të ëmbël.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Lulëkuqja e Kosovës
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml