STONE CASTLE

Merlot

MERLOT

Merlot

Është një verë e kuqe e thatë e cilësisë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur, e prodhuar nga rrushi Merlot, e gjitha e rritur në vreshtat e Stone Castle. Kjo verë vjetërohet në fuçi lisi francez për 12 muaj. Vera ka një ngjyrë rubin të errët dhe një aromë të dalluar të mjedrës, luleshtrydhes dhe manaferrës.

The wine also contains soft tannins, which adds to its fullness of flavor and its special taste. Our Merlot is an easy drinkable wine, suitable for any occasion.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Merlot
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 15° - 18°C