STONE CASTLE

Pinot Noir

PINOT NOIR

Pinot Noir

Është një verë e kuqe e thatë e cilësisë premium me origjinë të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Pinot Noir, e gjitha e zgjedhur me dorë në majat e buta të vreshtave të Stone Castle, në lartësinë 360 -460 metra. Vera ka një ngjyrë rubin të errët dhe një aromë të dallueshme të frutave të pyllit, e cila është e butë dhe e këndshme për shije.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Pinot Noir
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml