STONE CASTLE

Red Blend

RED BLEND

Red Blend

Është një verë e kuqe tryeze, e prodhuar nga përzierja e varieteteve të rrushit autokton Prokupe, Gamay dhe Vranac. Kombinimi i këtyre varieteteve dhe teknologjisë moderne të përpunimit mundëson ruajtjen e verës sonë. Ky proces krijon një verë të lehtë të ekuilibruar për t'u pirë me shije të këndshme.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Red Blend
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 11.0% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml & 1L